Tips en Weetjes

Fysiotherapie tipd

We willen graag allemaal zo gezond mogelijk en zonder kwaaltjes leven. Ik, als fysiotherapeute, kan daar met behandelingen en tips gelukkig vaak goed bij helpen. Helaas komen mensen doorgaans als het eigenlijk al te laat is. Persoonlijk vind ik het preventieve gedeelte van mijn werk heel belangrijk en vaak is er met iets simpels een hele hoop te bereiken. Want wat is er nou mooier dan een lichamelijk probleem voor zijn, in plaats van het jezelf te laten beperken?

Daarom probeer ik dagelijks bruikbare tips te geven die ervoor kunnen zorgen dat je gezonder en met minder problemen kunt leven. Dit kan een weetje zijn die te maken heeft met mijn werk als fysiotherapeute, een oefening om jezelf sterker te maken, maar ook informatie gerelateerd aan voeding of voedingssupplementen.

De informatie die ik geef probeer ik zo duidelijk mogelijk weer te geven, maar mocht je toch nog vragen hebben mag je natuurlijk altijd contact opnemen!

Je kunt deze tips ook vinden op onze Facebook, Instagram en Pinterest pagina’s. Dus Like onze Facebookpagina en Volg ons op Instagram en Pinterest zodat je altijd op de hoogte blijft van de laatste gezonde nieuwtjes en handige tips!

Klik op een afbeelding om deze te vergroten, je wordt dan door gelinkt naar de Instagram pagina in een nieuw tabblad.