Onze fysiotherapeuten

Op dit moment zijn er twee fysiotherapeuten in onze praktijk werkzaam. Beide fysiotherapeuten zijn voor behandelingen ingeschreven bij alle zorgverzekeraars en zijn up-to-date in scholing vanwege de inschrijving in het Centraal Kwaliteitsregister.

Danielle Galis is eigenaresse van de praktijk en werkzaam als fysiotherapeute en orthomoleculair therapeute. Op het moment is Danielle met zwangerschapsverlof, vanaf oktober zal zij haar werk als normaal hervatten.
Zij werkt doorgaans op maandag, woensdag en vrijdag overdag tussen 08:30 en 17:00. Zij bied ook dry needling en medical tape aan als behandelmethode en is gespecialiseerd in het kniegewricht, maar behandeld alle lichamelijke klachten die passen binnen de fysiotherapie.

Thessa Burgmeijer is fysiotherapeute en vervangt Danielle op het moment tijdens haar zwangerschapsverlof. Zij kan u helpen met alle lichamelijke klachten die passen binnen de fysiotherapie.

Als u vragen heeft over/aan een van ons kunt u ons via het contactformulier, per email of telefonisch altijd contacteren.