Onze fysiotherapeuten

Op dit moment zijn er twee fysiotherapeuten in onze praktijk werkzaam. Beide fysiotherapeuten zijn ingeschreven bij alle zorgverzekeraars en zijn wij up-to-date in onze scholing vanwege de inschrijving in het Centraal Kwaliteitsregister. Zij zijn beiden geschoold in het gebruik van Medical Tape en kunnen deze in samenspraak met u toepassen in de behandeling van uw klacht.

Danielle Galis is de eigenaresse van de praktijk en werkzaam als fysiotherapeute en orthomoleculair therapeute. Zij werkt doorgaans op maandag, woensdag en vrijdag overdag tussen 08:30 en 17:00. Zij is gespecialiseerd in het kniegewricht, maar behandeld alle lichamelijke klachten die passen binnen de fysiotherapie.

Kirsten Oerlemans is fysiotherapeute en werkt doorgaans in de avond vanaf 19:00. Zij is de vaste inval fysiotherapeute overdag tijdens afwezigheid van Danielle. Zij kan u helpen met alle lichamelijke klachten die passen binnen de fysiotherapie.

Als u vragen heeft over/aan een van ons kunt u ons via het contactformulier, per email of telefonisch altijd contacteren.