Wie ben ik

Mijn naam is Daniëlle Galis, afgestudeerd fysiotherapeute aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben geboren en getogen in Hoorn en woon sinds december 2015 samen met mijn man, dochter Lily en shih-tzu hondje Scotty in de Bangert en Oosterpolder. In mijn vrije tijd loop ik graag hard en breng ik tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. 

2Danielle Galis | Fysiotherapie Zwaag | Danielle’s PhysioTherapy 4 U | Massage, Medical Tape, Oefentherapie, Orthopedische Revalidatie, Knie gewricht014

Na het afronden van mijn opleiding tot fysiotherapeute heb ik een tweedaagse cursus Medical Taping gevolgd, welke mij veel nieuwe behandelmogelijkheden heeft geleerd. Ik pas dit toe om bijvoorbeeld de pijn te verminderen, ter ontspanning van de spieren, of juist omgekeerd om de spieren weer aan het werk te zetten. Deze techniek heb ik later in het Goring Hall Hospital aangeleerd aan de hier werkzame fysiotherapeuten, zodat zij dit kunnen toepassen bij de patiënten na de operaties.
In oktober heb ik een tweedaagse cursus over knieband letsel gevolgd. Hierdoor herken ik meer problemen en kan ik u nog beter behandelen bij klachten aan het kniegewricht.
In december heb ik een cursus gevolgd voor het behandelen van littekens. Deze “Scar Management” cursus heeft mij nieuwe handvatten gegeven voor het behandelen van littekens, oud en nieuw. 

2015

Ook in 2015 ben ik weer druk bezig geweest met cursussen volgen. In mei en juni heb ik 3 cursussen gevolgd met betrekking tot het knie gewricht. Namelijk knie pijnsyndromen, knie patroonherkenning en een over de nieuwste onderzoeks- en behandelmethoden. Allemaal ontzettend bruikbaar zodat ik de knie (klachten) beter heb leren begrijpen, onderzoeken en behandelen.

2016

In mei 2016 heb ik de cursus Patella-femoraal klachten gevolgd, ofwel klachten aan een onderdeel van het kniegewricht. In september heb ik de cursus orthomoleculaire toepassingen binnen de fysiotherapie afgerond. Deze cursus was gericht op kennis over voeding, vitaminen en mineralen, met betrekking tot lichamelijke klachten binnen de fysiotherapie. In november en december heb ik de cursussen knie diagnostiek en knie revalidatie gevolgd in Eindhoven. Deze zullen mij verder helpen beter knie klachten op te sporen en te verhelpen.

2017

In april 2017 ben ik gestart met de opleiding Orthomoleculaire Therapie, deze bestaat uit drie modules: Orthomoleculaire Voedingsleer, Orthomoleculaire Gezondheidsleer, Evolutionaire Gezondheidsleer. Aan het einde van de drie modules zal ik examen doen, zodat een vergoeding vanuit het Aanvullende Pakket – Alternatieve Geneeswijzen aangevraagd kan worden. 

Aangezien ik scholing in mijn vak heel belangrijk vind, sta ik ingeschreven in het Centraal Kwaliteits Register voor fysiotherapeuten.

Zie hier een overzicht van de gevolgde nascholing.

British 10k London Run 2014

Ik heb nauw contact met de fysiotherapeuten van het Goring Hall Hosptial in Engeland, waardoor ik op de hoogte wordt gehouden van de laatste ontwikkelingen over orthopedische operatie mogelijkheden en de revalidatie hierna.

Mijn passie is het behandelen van klachten aan de benen, met name het kniegewricht. Desalniettemin help ik u graag met alle lichamelijke klachten die passen binnen de fysiotherapie!

Mocht u vragen hebben over behandelmogelijkheden of kennis over uw klacht, zie ik uw email of telefoontje graag tegemoet. Tevens bent u van harte welkom voor het maken van een afspraak.

Specialiteiten: Knie gewricht, Massage, Medical Tape, Oefentherapie, Orthopedische Revalidatie, Litteken behandeling.